Radio interview

Lees verder over de guasha-therapie van Ines die van haar fibromyalgie af kwam.

Lees hier verder

Guasha ervaring van Belinda


Ik ben 47 jaar en heb al meer dan 20 jaar chronische rugklachten en 10 jaar knie en achillespees problemen, in het voorjaar van 2012 is er door de reumatoloog fibromyalgie gediagnosticeerd. Wat ben ik blij dat ik in de zomer van 2012 op de site van Frédérique, Chi4U, terecht ben gekomen. Zonder haar adviezen was ik nooit zover gekomen als nu. Toen ik terug kwam van mijn uitzending naar Afghanistan, okt 2011, was ik een wrak. Ik liep de deur plat bij de fysio therapeut maar dat bracht me maar een uurtje verlichting.

Mijn behandelingen bij mijn chiropractor brachten ook niet meer het zelfde resultaat als voorheen. Wat was er toch aan de hand dat ik niet meer herstelde. Ik had pijn op de gekste plaatsen en ik had geen idee waar dat vandaan kwam. Ik kwam in aanraking met een goede masseur, dit bracht gelukkig wat meer verlichting. Maar dat was niet genoeg, ik wilde meer..

Toen vond ik Frédérique, ze is met mij rug begonnen, ik was werkelijk bont en blauw, en dat terwijl ze geeneens voluit kon gaan in de behandeling! Na verloop van tijd kon ze de intensiteit opvoeren en nu, 20 behandeling later, zijn we aan het fine-tunen en ga ik in plaats van 1x in de week, 1 x in de 2 weken naar haar toe. Ik heb zoveel tips van haar gekregen, te veel om allemaal op te noemen, maar toch een paar voorbeelden.

Mijn opgeblazen gevoel en darmproblemen zijn onder controle door het gebruik van groene klei, inwendig. Mijn huiduitslag, had ik al jaren last van, niemand had een oplossing, zijn verdwenen door het gebruik van colloïdaal zilverwater. Noem een klacht en ze komt met een aantal mogelijke oplossingen. Je kiest datgene wat je aanspreekt en gaat aan de slag. Daarbij heeft ze een groot netwerk in de alternatieve geneeskunde.

Ik sport weer en heb nog geen terugval gehad, wel langzaam opbouwen natuurlijk. Daar komt nog bij dat ik weer weer voor 100% aan het werk ben. Ik ben helemaal gelukkig met alle resultaten die we hebben geboekt. Dank je Frédérique.

Belinda uit Hoofddorp


Regenesis ervaring van Els


Beste Frederique, Vandaag heb ik de beginners cursus Guasha , met héél veel plezier bij jou gedaan. Wat ben ik blij dat ik met de Guasha kennis heb mogen maken , en door de 6 behandelingen , die jij mij inmiddels hebt gegeven, ik mij echt al een stuk beter voel dan daarvoor. Ik hoopte toen ik voor het eerst bij jou kwam, op ietsje meer energie, en minder fibromyalgie pijn, en ook héél erg belangrijk, om vooral beter te kunnen slapen misschien.

Het goede resultaat op dit moment , op alle 3 van deze punten, had ik echt niet zo snel al verwacht. Echt super ! Daarom is het ook heel erg fijn , om vandaag van jou geleerd te hebben de Guasha bij mezelf toe te kunnen passen op de momenten dat het nodig is, of uit preventie. Ik vond het erg leerzaam. Met de Guasha en jouw uitleg en goede adviezen heb ik ook zeker het gevoel gekregen, eindelijk zelf ook iets aan mijn klachten te kunnen doen . Om het met zo min mogelijk (slaap) pillen te kunnen stellen. En dat is met nu dan ook gelukt ! Daar ben ik heel erg blij mee.

Je kunt bij jou ook héél goed merken , met hoeveel liefde jij je werkt doet en oprecht begaan bent met jouw cliënten. Steeds weer met veel geduld, antwoorden op alle vragen te hebben, de moeite die je doet door extra informatie te geven, bij bepaalde klachten, maar ook de gezellige sfeer die er hangt in jouw praktijk , en met al die mooie spulletjes die bij jou te koop zijn voor wat met de Guasha te maken heeft. Kortom, héél erg fijn en goed verzorgd !

Frederique, hartelijk dank daarvoor
en tot een volgende Guasha behandeling,

met groetjes,
Els


Guasha ervaring van Marijke


Lieve Frédérique, Omdat jouw laatste Regenesis behandeling aan m'n rechter knie weer zeer succesvol is geweest, wil ik je daar nog even hartelijk voor bedanken. De pijn is helemaal weg, ook uit m'n andere knie en m'n linker arm, die je eerder behandelde. En dat allemaal in één behandeling, ik kan het haast niet geloven, je lijkt wel een goochelaar, m'n eigen Hans Klok!!!!!!

Hoop dat je nog veel mensen van hun pijn kunt verlossen, ik loop weer zonder pijn de trap af en met mijn drie en zeventig jaar ben ik daar maar wat blij mee!!

veel succes en liefs van Marijke.